Home » Referenties

Referenties

Uniek! Zowel met mijn zoon als dochter gedanst bij Victoria. Een mooi ouder-kind moment omdat je echt samen danst. Een leuk afwisselend programma met veel creativiteit. Leukste moment: mijn dochter was een ster en ik de maan. De ster en maan gingen samen dansen. De sterren stonden in haar ogen zo trots was ze.

-Linda de Vos (Moeder van 4 jarige cursist die net naar school is gevlogen!)

 

Met mijn dochter Silke dans ik al bijna twee jaar bij Victoria. Haar passie voor het dansen en bewegen, de warmte en geduld met de kindjes en vooral haar enthousiasme maken het tot een feestje. Met subtiele, maar vooral ook elementaire onderwerpen en attributen weet ze de peuters te motiveren en enthousiasmeren, zodat ze langzaam uit hun schulp kruipen of zichzelf onbevangen ontplooien tot hun puurste ik. Bijzonder.

-Vinca van Kalsbeek (Moeder van 3 jarige cursist Dansen met je kind!)

 

Mijn dochter Rosalie zit bij Victoria op les. Ik zie haar heel erg genieten en ontdekken wat ze allemaal kan doen met haar lijf op muziek. Er is veel ruimte voor het experiment en interactie en we horen haar de hele week de liedjes zingen.

– Valerie Van Valkenburg (Moeder van 3 jarige cursist Dansen met je kind!)

Victoria gaf de dansles, en dat deed ze heel leuk. Het werd een leuke samenspelende dansgroep. Bewegende takken van bomen werden dansend uitgebeeld. Samen plakten ze een strook plakband op de grond om daar even later met z’n allen op te balanceren alsof het een evenwichtsbalk was, grandioos!

– Uit Wijkwebsite Soesterkwartier.info, 23 januari 2015

Victoria heeft op deze afdeling PMT op de kaart gezet en ons laten zien hoeveel mogelijkheden deze werkwijze heeft voor het behandelen van kinderen met emotionele en psychiatrische problematiek.

– Marijke van den Heuvel (GZ-Psycholoog, De Jutters Den Haag):

De snelheid waarmee jij je aanpaste in ons team is ongekend en niet op een geforceerde mannier, nee juist op de mannier die het beste werkt, nl, jezelf nadrukkelijk tonen en het accent leggen op je kwaliteiten.

– Theo Janssen (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige / Systeemtherapeut, De Jutters Den Haag)

Zij is zeer deskundig, mede doordat zij zowel psycholoog is als danstherapeut en veel kennis heeft over psychopathologie bij kinderen. Zij heeft een emotieregulatietraining voor kinderen van 8 tot 12 jaar ontwikkelt, waar vaak verbale therapie niet goed aanslaat.

– (Nicole Muller (Coordinerend behandelaar/Psychotherapeut/Systeemtherapeut, De Jutters Den Haag)

Overtuigd van de kracht van dans- en bewegingstherapie? Neem contact op