Referenties

Psychiater Adriana Nica Munteanu Onofriesei / Care to Change
Als psychiater ben ik blij om mijn patiënten te kunnen doorverwijzen naar een kundige collega wetend wat voor ervaring zouden ze kunnen opdoen. Men doet zijn best om de juiste coping strategieën te ontwikkelen, iets veranderen daarin, hoewel graag gewenst gaat niet van zelfsprekend. Danstherapie is een elegante middenweg tussen bewuste en onbewuste wereld die iedereen kan helpen om eigen 5G te herontdekken. Nee …het gaat niet over de 5G van jouw internet verbinding. Wel over de verbinding tussen jouw gedachten, gevoelens, gevolgen, en gedrag die gepaard gaan bij een bepaalde gebeurtenis. Jij bent nieuwsgierig…de flamenco-akkoorden nodigen jou uit…je durft ..je durft te dromen, te bewegen.. de tijd vliegt en aan het eind van de sessie zou je kunnen denken…wat heb ik dan gedaan? Ik voel me anders…hoe is dat mogelijk? En volgende sessie kom je weer te onderzoeken een nieuw gebied van jouw innerlijke landschap.
Moeder van client
Mijn dochter van 17 (licht verstandelijk beperkt) heeft heel veel gehad aan de danstherapie van Victoria. Het heeft haar geholpen om dichter bij haar emotie te komen en om nare ervaringen los te laten. De behandeling ontstond naast EMDR die mijn dochter op school kreeg. Dat heeft gezorgd voor een duidelijke verbetering. Ze hadden samen een hele goede click en ze hebben met veel plezier gewerkt aan dansen die verschillende emoties uitdrukken. Als ze zich niet prettig voelt danst ze thuis, en helpen de dansen haar ook nu nog om wat meer zelfvertrouwen te krijgen.
Client (24) met depressieve stoornis en autisme
Victoria is voor mij een hele fijne therapeut die me op een prettige manier leert om mijn eigen ruimte in te nemen en mijn lichaam goed te voelen. Ze luistert heel goed en laat me ook zelf inbrengen wat ik wil doen. Overal is ruimte voor. Het is altijd weer fijn om er geweest te zijn!

Kort consult

Heb je een vraag, stel hem hier en ik neem zo snel mogelijke contact met je op.

2 + 3 =